Disclaimer

 In Column Voorster Nieuws

Dag dames en heren, welkom op mijn YouTube kanaal. Vandaag gaan we daytraden met bitcoin. Alles wat ik hier zeg en ga doen is geen beleggingsadvies maar is een manier die ik fijn vind en voor mij werkt. Zoek zelf uw eigen manier die bij u past en waar u zich fijn bij voelt. Met andere woorden, mocht u last hebben van jeuk aan uw ballen dan laat ik u zien hoe ik daar met mijn vingernagels ga krabben. Dit is hoe ik het doe, dit is mijn manier. Maar er zijn meerdere manieren om te krabben en ontdek vooral uw persoonlijke manier om te krabben. Verwacht hij dan dat ik een stuk prikkeldraad op heuphoogte ga spannen er met 1 been over heen stap en van voor na achter ga rennen om mijn edele delen te schuren? Een ander laat krabben of een ananas uithol en vul met punaises om mijn zaakje in te dippen?

Tuurlijk niet! Als beginnend investeerder laat ik me graag leiden en kijk dit om zijn techniek te kopiëren en deze strategie toe te passen. Net als de cursus zelfverdediging die ik heb opgepikt van The Mighty Morphin Power Rangers en de non-verbale communicatie van de LSD oftewel Lassie, Skippy en die dolfijn. De “don’t try this at home” aankondiging voor een aflevering van Jackass zag ik als aanmoediging waarna ik geregeld met een winkelwagentje een heuvel ben afgeduwd. Als puber werkt een verbod als een rode lap op een stier of als cocaïne voor de zanger van Goldband. Alles wat niet mag is leuk! Ook mijn puberbrein ging eerder op zoek naar spanning en sensatie terwijl mijn volwassen intellect me nu enkel wijst op de spanning van mijn broekriem en dat die het elke dag weer volhoud is een sensatie!

In de kuip stonden er zo te zien 50.000 pubers die even moesten ontladen achter een netje. Hiervan was er tenminste één zo attent om alvast een rouwkaart naar Steven Berghuis te sturen. Het schijnt achteraf dat hij voor die andere oud Feyenoorder Bergwijn was bedoeld aangezien die al enkele maanden als een dooie op het veld staat. Terwijl ik het advies van crypto kenner Elon Musk volg spendeer ik nog eens 50 euro in een online muntje. Na de wedstrijd zie ik een aangeslagen Steven Berghuis die vertelt wat de bedreigingen met hem doen. Persoonlijk zal ik via de post achterhalen wie die condoleancecrimineel is. Om zo zijn kinderen lid te maken van de Ajax kids club, zijn vrouw te hypnotiseren als grootste fan van Ajax of hem drogeren en voorzien van een schattige Ajax tattoo op zijn voorhoofd. Maar dit is mijn persoonlijke mening. Dit zijn manieren die voor mij werken. Zoek zelf uw eigen manier die bij u past en waar u zich fijn bij voelt.

Recent Posts

Leave a Comment