OVER MIJ

danny roelofs

Lieve, charmante en bovenal intelligente lezer. Wat ben ik toch een bevoorrecht mens dat u de tijd neemt om deze wirwar van woorden door te lezen. En dit terwijl we elkaar nog niet kennen. En dat heeft veel te lang geduurd. Ook u heeft recht op een geinig stukje tekst die ik om de week mag schrijven.

Maar voordat ik me druk moet gaan maken over een pakkende, inspirerende dan wel vermakende teksten mag ik mezelf aan u voorstellen.

Kent u dat “nare klasgenootje” nog van de basisschool die je overhaalde om van de duikplank af te springen. Ging je uiteindelijk mee naar boven, keek naar beneden en raakte je in blinde paniek. Jij vol schaamte terug richting het trappetje waar 18 kinderoogjes je aangluurden. Was hij zo behulpzaam om je er toch in te duwen. De klootzak!!! Dit ging net zo met het schrijven voor het voorster nieuws. Voormalig top columnist Renske Kruitbosch had me al een paar keer proberen te motiveren om meer te schrijven. En na haar laatste duwtje ga ik straks plat op mijn bek of maak ik een sierlijke duik en steel uw hart.

Momenteel woon ik met mijn vriendin Ilona in Apeldoorn en laten een huis bouwen in Teuge. Twee maanden geleden ben ik vader geworden van naar wat wij denken een prachtige dochter genaamd Nova. Desondanks laten we toch een gender neutraal toilet in ons nieuwe huis bouwen want het kan nog alle kanten op en een dixie staat niet in het bestemmingplan.

Naast deze mooie dingen in het leven waar ook vrijwilligers werk bij Peco, het ontlopen van de sportschool en mijn overgebleven vrije tijd toe behoort. Heeft zoals ze zeggen ieder huisje zijn kruisje en heeft ook mijn leven een schaduw kant. Ik werk 36 uur voor PJG als gezinscoach en om de week bij de Ale house als barman. Maar waarom zou ik het dan ook beter hebben dan u!

Ik ga grenzen over, het spreekwoordelijke boekje te buiten, ik ga u ontroeren en laten walgen van mijn teksten. Maar bovenal hoop ik dat u er van kan genieten.